La millor informació del ValènciaCF en valencià

Lim va oferir a Radrizzani compartir la gestió del VCF
,

Lim va oferir a Radrizzani compartir la gestió del VCF

COMPARTIR

728-90

El nom d’Andrea Radrizzani ha sorgit com un raig en les últimes hores. Des d’Anglaterra creix el rumor que el propietari del Leeds United està estudiant, amb serioses intencions, la possibilitat d’invertir una important quantitat de diners per a adquirir la majoria accionarial del València CF. No obstant això, l’alternativa de Radrizzani no és un moviment que haja aflorat del no-res en els últims dies, ja que l’italià ha arribat, fins i tot, a traslladar una primera oferta al propietari de Singapur.

I es que, segons informa Héctor Gómez en Gols Media, tot va sorgir amb la negociació entre clubs per al traspàs de Rodrigo Moreno. Radrizzani va consultar amb una persona de l’entorn del València CF per a conéixer la viabilitat de fer una inversió important pel davanter i, en ixa mateixa conversació, aquesta persona va traslladar a l’italià ixa idea del canvi accionarial. Al propietari del Leeds li va seduir la idea, i la possibilitat de comptar amb el suport financer del fons americà TPG li va animar a tirar cap avant. Per això, va traslladar a Peter Lim una primera proposta: l’adquisició del seu paquet accionarial, fixat en un 83 %, a canvi d’uns 100 milions d’euros.

Lim va rebutjar, perquè no pensa renunciar als 90 milions que va abonar a la Fundació VCF per les accions, i comunicà a Radrizzani que no vendria el seu accionariat per menys de 195 milions. A més, en ixa mateixa conversa, Lim també li va plantejar altres alternatives molt sorprenents: canviar el 50% de les seues accions del Leeds pel 50% de les del club de Mestalla o, fins i tot, que adquirira part de les accions de Lim per a compartir la gestió de l’entitat valencianista. Però, segons indica Gols Media, Radrizzani es negà, ja que les seues intencions només passen per fer-se amb la majoria accionarial del València CF.