La millor informació del ValènciaCF en valencià

Jorge Meré, una altra víctima de l’OK de Lim
,

Jorge Meré, una altra víctima de l’OK de Lim

COMPARTIR

728-90

El recurrent mantra de l’OK de Peter Lim ha deixat moltíssims ‘cadàvers’ esportius aquest estiu. I l’últim, segons informa Salva Folgado en Plaza Deportiva, es va quedar esperant una resposta del València CF fins a l’últim minut del mercat de fitxatges. Aquest va ser Jorge Meré, el jove central espanyol de 23 anys que milita en les files del FC Colònia.

El conjunt alemany acceptava l’eixida del defensa en qualitat de cedit, una fórmula que en principi encaixava en les directrius que Lim havia traslladat a Anil Murthy. No obstant això, el màxim accionista es va enrocar en una postura de no facilitar cap arribada, la qual cosa va bloquejar les aspiracions de Meré, que desitjava tornar a Espanya per a formar part de la disciplina valencianista i lluitar per a recuperar la seua millor versió, ixa que va exhibir a l’Sporting de Gijón i que no ha trobat en Alemanya.

Aquesta postura de Peter Lim pot tindre conseqüències a curt termini, ja que Javi Gracia, Miguel Ángel Corona i José Luís Zaragosí es plantegen la seua dimissió en les pròximes hores, encara que no prendran una decisió definitiva fins que Murthy no es reunisca amb ells i els dóne explicacions.