La millor informació del ValènciaCF en valencià

Meriton donarà garanties a Puig per prorrogar l’ATE
,

Meriton donarà garanties a Puig per prorrogar l’ATE

COMPARTIR

728-90

El València cf treballa per a convéncer a la Generalitat i a l’Ajuntament de València que el projecte del Nou Mestalla, malgrat les dificultats, avança de manera ferma cap a la seua construcció. Això és el que buscarà transmetre Anil Murthy en el dia de hui a Ximo Puig, i que també farà demà amb Joan Ribó, amb l’objectiu d’obtindre una pròrroga en l’ATE signada en 2015 i que establia la finalització en 2025 de totes les obres contemplades en el document.

No obstant això, Meriton no ha aconseguit vendre les parcel·les de l’actual Mestalla, que han taxat en uns 113 milions, per la qual cosa demanaran a l’administració pública una pròrroga en els terminis, petició que no és vista amb bons ulls per les dos institucions públiques. Per això, segons informa À Punt Esports, Anil i la comitiva del club tractaran de convéncer als dos representants amb una sèrie de garanties econòmiques que mostren la viabilitat d’un projecte paralitzat en 2009 i que implica un cost econòmic no solament per a l’entitat, sinó també per a la societat valenciana.

A més, segons informa À Punt, el VCF continua tenint la urgència d’abandonar el seu estadi actual com més prompte millor, a causa de la sentència del Tribunal Suprem que va declarar de naturalesa il·legal l’ampliació de l’actual Mestalla en l’any 2006.