La millor informació del ValènciaCF en valencià

El VCF afirma que no tots els fitxatges seran a cost zero
,

El VCF afirma que no tots els fitxatges seran a cost zero

COMPARTIR

728-90

La política d’austeritat que Peter Lim ha instaurat al València CF per a aquest estiu va tornar a fer acte de presència en el dia d’ahir. El bloqueig a l’arribada de Jeison Murillo amb una fórmula de cessió amb una clàusula de compra obligatòria mostra, una vegada més, que la situació econòmica del club es troba més enllà del límit. És per això que en la reunió d’ahir entre Anil Murthy i Javi Gracia es van plantejar les línies mestres que puguen traduir-se en arribades en les dues pròximes setmanes: jugadors cedits o amb la carta de llibertat.

No obstant això, segons informa el diari Marca, les informacions que ixen del club indiquen que no totes els fitxatges hauran de regir-se per aquestos patrons. Podria donar-se el fet que el club afrontara l’adquisició d’algun jugador en propietat, però aquesta hauria de ser a un cost bastant reduït i després de l’eixida d’algun futbolista més de l’actual plantilla que amenace el balanç comptable del club amb la seua amortització anual, com és el cas de Jasper Cillessen, Kevin Gameiro o Denis Cheryshev.

Però, a més, les discrepàncies entre Javi Gracia i Meriton Hòldings també residixen en l’amenaça dels temps al rendiment esportiu. L’entrenador, vists els problemes que va mostrar l’equip en la defensa i el centre del camp diumenge passat, continua demandant l’arribada urgent d’una peça en cada posició per a reforçar aquestes parcel·les. No obstant això, Anil transmet tot el contrari: que el context ideal seria apurar fins a final de mercat per a intentar aconseguir tancar operacions a un cost molt menor a l’actual.

SHEIN Many GEO's