La millor informació del ValènciaCF en valencià

Ximo Puig no descarta una pròrroga per a l’ATE
,

Ximo Puig no descarta una pròrroga per a l’ATE

COMPARTIR

728-90

En el dia d’ahir es va produir la primera reunió que el president del València CF, Anil Murthy, té programades aquesta setmana amb els màxims representants de l’administració pública. Va ser amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, una trobada que el mandatari valencianista va definir com “constructiva i positiva”. Hui serà el torn de reunir-se amb l’alcalde Joan Ribó, que ahir mateix va ser contundent amb el seu missatge, declarant que “el club i la ciutat necessiten que s’acabe el Nou Mestalla”, i això és el que traslladaran hui a Murthy.

La reunió entre Puig i Murthy va ser una primera presa de contacte per a conéixer totes dues postures de primera mà. Anil va manifestar a Puig que el club, donada la seua situació econòmica i la frenada en la venda dels terrenys de Mestalla, no està en condicions d’assumir els terminis de l’actual ATE. Per això, en ixa trobada que va durar quasi una hora, li va demanar una pròrroga per a la construcció de l’estadi.

I, segons informa Las Provincias, Puig no es va negar a això. Tanmateix, sí que li va exigir que s’establisca un contacte fluid entre dues institucions, a més d’amb l’Ajuntament, i que es fixe un calendari clar i amb unes dates marcades per a no trobar-se de nou amb un problema de terminis, com el que ha ocorregut amb l’actual ATE signada en 2015. Hui tocarà fer el propi amb l’Ajuntament, una missió molt més complexa davant la postura ferma de Joan Ribó i Sandra Gómez, que han exigit en nombroses ocasions que Lim i Meriton “complisquen els compromisos acordats” de manera imminent.