La millor informació del ValènciaCF en valencià

Paulista: “Si Chicharito ve, ens ajudarà prou”
,

Paulista: “Si Chicharito ve, ens ajudarà prou”

El defensor està en condicions per jugar dissabte a Mendizorroza
COMPARTIR

728-90

Gabriel Paulista ha comparegut davant els mitjans de comunicació durant la tradicional visita als xiquets que estan ingressats durant els nadals a l’Hospital Clínic, el Doctor Peset, l’Hospital General i La Fe de València. I allí s’ha referit al nom que està en boca de tots: Javier Hernández. “Chicharito és un gran jugador. Si ve ens ajudarà prou, però nosaltres som un gran equip, i una gran família. Si ve hauria de treballar molt fort per a jugar. Si ve o no han de dir-ho el president i l’entrenador “.
A més, el brasiler també s’ha referit a Michi Batshuayi qui, de moment, seguix entrenant amb normalitat amb la resta dels seus companys: “Ell va passar per moments difícils. No solament ell, com tots els davanters. El veig bé. Va canviar d’any i va començar a treballar molt bé. Estem per a ajudar-lo. Parle amb ells, amb tots. Ell està concentrat al València i vol ajudar-nos”.
Pel que fa a la seua lesió, esta ja està oblidada i el defensor sols pensa en guanyar dissabte en Vitòria a l’Alavés. “Vaig estar dos setmanes amb el tema de la lesió, però ja estic recuperat. Em sent molt bé, fort per a competir. Depén del mister, si ell em vol posar, estic per a jugar“.