La millor informació del ValènciaCF en valencià

Anil: “Un estadi ha de ser un entreteniment els 365 dies”
,

Anil: “Un estadi ha de ser un entreteniment els 365 dies”

COMPARTIR

728-90

El president del València, Anil Murthy, va ser l’encarregat de donar el discurs d’obertura en el Màster Internacional ESBS de la Fundació VCF. I, com cada vegada que parla, no va deixar indiferent a cap persona, amb polèmiques frases sobre els assumptes que ocupen les portades d’actualitat del club.

En primer lloc, Murthy va criticar les pressions que estan rebent de l’administració pública i d’altres sectors per a construir el nou estadi amb la major celeritat possible. “A València es va voler construir un estadi de 75.000 persones, un projecte que va manar a la ruïna al club en el passat. I, a dia de hui, encara hi ha una pressió immensa per a arreglar el problema. Sembla que vulguen que construïm… sense importar el com”, explicava el president.

Murthy va continuar insistint en els seus plans per al Nou Mestalla, del qual volen fer “un lloc d’entreteniment” per als 365 dies de l’any. “Al futbol solament es juga una vegada a la setmana, què fem la resta del temps?. Podríem posar una discoteca, tres restaurants, un bar on se servisquen gintonics en la zona superior…”, indicava.

Murthy, a més, també tingué temps de posar el focus sobre els moviments que s’estan produint al voltant del club per a una possible compra del paquet accionarial de Lim. No obstant això, per a Murthy tot això són “fake news” de gent que ataca als que volen canviar les coses. “Hui en les xarxes molts es pensen que són periodistes perquè tenen Twitter i Internet. Ara un grup de comptes diuen que Lim té al club en venda, i sembla que coneixen a persones amb centenars milions d’euros. Crec que passen molt temps amb multimilionaris a Eivissa dins d’un món fals i imaginari”, va concloure.