La millor informació del ValènciaCF en valencià

Jaume Costa: “Tant de bó Parejo i Coquelin vinguen al Villarreal”
,

Jaume Costa: “Tant de bó Parejo i Coquelin vinguen al Villarreal”

COMPARTIR

728-90

Jaume Costa va posar punt i final a la seua reduïda però intensa temporada de cessió al València CF. Va arribar amb un ambient enrarit amb la frustrada eixida de Rodrigo a l’Atlètic, va continuar amb la destitució de Marcelino (el seu principal valedor) i, malgrat aconseguir boniques gestes com la classificació a 1/8 de Champions en el Johan Cruyff Arena, va acabar amb el pitjor sabor de boca per quedar-se fora d’Europa.

Ara, Jaume comença una nova etapa al Villarreal CF, club on ha passat la major part de la seua trajectòria esportiva i on espera continuar el próxim curs. Per això, tractarà de convèncer a Unai Emery, que el va fer debutar en la UEFA quan encara era jugador de la pedrera valencianista. El lateral ha repassat amb el diari AS i el periodista Javi Mata alguns dels que ha viscut en l´últim any, com la seua eixida del club ´groguet´ al no entrar en els plans de Calleja. “Jo no volia eixir, però em va trucar Marcelino i vaig pensar que era una bona opció al ser un lloc con coneixia a molta gent”, explica.

A més, també s´ha referit a la possibilitat de retrobar-se amb Coquelin i Parejo, amb els quals ha compartit vestuari aquest últim curs. Costa ha indicat que Parejo és un jugador que “sent molt el futbol i al València, on ha passat mals moments”, però que això també l´ha fet una persona molt forta. “Tant Coquelin com Parejo són dos cracks com a futbolistes i com companys en el vestidor. Tant de bó vinguen al Villarreal”, ha conclòs.