La millor informació del ValènciaCF en valencià

Un grup d’empresaris valencians treballa en la compra del VCF
,

Un grup d’empresaris valencians treballa en la compra del VCF

COMPARTIR

728-90

Els moviments de compra-venda en importants estructures empresarials, amb un gran pes accionarial, solen ser processos llargs, costosos i, en molts casos, silenciosos. És un secret a veus que Peter Lim desitja desprendre’s del València CF, encara que la versió pública que es trasllade siga la de negar-lo perquè el club de Mestalla no perda, encara més, valor econòmic. L’opció del propietari del Leeds, Andrea Radrizzani, és l’única que ha transcendit davant l’opinió pública. Però no sembla ser l’única que està orbitant al voltant del València CF, fent comptes i consultes a conciència.

Segons informa Héctor Gómez en Gols Media, un grup d’empresaris valencians, secundats per un fons d’inversió on ells mateixos tenen marge de maniobra, porten temps treballant per a tractar de trobar viabilitat a una possible compra del València CF. Són conscients de la complexitat de l’operació, ja que a més de depositar els quasi 200 milions que demanda Lim pel 83% de les seues accions, també haurien d’assumir un deute que ascendeix a més de 500 milions d’euros. És a dir, una transacció que no es desenvolupa en qüestió de setmanes.

No obstant això, segons indica Gols Media, aquest grup ja s’ha reunit amb l’administració pública valenciana, actor de pes en la construcció del Nou Mestalla, i amb Bankia. A més, este grup anònim d’empresaris valencians no seria l’únic que està actuant des de la clandestinitat. Alguns ex jugadors i ex directius de l’entitat també estarien realitzant rondes de reconeixement en el món empresarial per tractar de trobar capital disposat a submergir-se en la gestió del València CF.