La millor informació del ValènciaCF en valencià

600 entrades a la venda per a Valladolid, amb viatge gratuït amb autobús
,

600 entrades a la venda per a Valladolid, amb viatge gratuït amb autobús

COMPARTIR

728-90

Només queden 90 minuts per a acabar LaLiga i el Valencia CF depén de si mateix per a certificar el seu objectiu de classificar-se per a la pròxima edició de la Champions. Són molts quilòmetres a les seues cames, moments de gran dificultat que han anat superant-se fins a aconseguir el quart lloc de LaLiga, demostrant que l’equip de Marcelino mai es rendeix. I ho vol aconseguir al costat de tu. Per això el Valencia CF ha decidit premiar als seus aficionats subvencionant totalment el desplaçament amb autobús a Valladolid per a ajudar l’equip. La iniciativa està organitzada amb la col·laboració amb la Agrupació de Penyes.

Este dimarts ixen a la venda 600 entrades per al Valladolid – Valencia CF de la zona visitant i, si ho desitges, podràs viatjar a Pucela amb autobús de forma gratuïta.

NOTA IMPORTANT:

A causa dels incidents aïllats ocorreguts en els últims partits i, atés que no ha finalitzat la investigació que delimite responsabilitats dins de la Graderia Jove per a prendre mesures disciplinàries amb aquells que promouen i es presten a actituds violentes o d’intimidació, tots els abonats d’esta zona no podran adquirir entrada en este desplaçament.

D’aquesta manera, el Valencia CF decideix prioritzar la seguretat de la resta dels seus afeccionats i la imatge positiva de l’entitat buscant tindre les màximes garanties d’un comportament sa i exemplar de tots els valencianistes desplaçats.

INFORMACIÓ PRÒXIM PARTIT, JORNADA 38 DE LALIGA:

Reial Valladolid vs. Valencia CF

Estadi José Zorrilla, dissabte 18 de maig, a les 16.15 hores.

600 entrades disponibles: 35 €.