La millor informació del ValènciaCF en valencià

El VCF negocia l’arribada d’Alemendra
,

El VCF negocia l’arribada d’Alemendra

El Barça també s'ha interessat en el migcampista de Boca Juniors
COMPARTIR

728-90

El secretari tècnic del València Club de Futbol, Pablo Longoria està seguint d’aprop a una de les noves perles del futbol argentí. Es traca te de Agustín Ezequiel Almendra, migcampista de 18 anys que juga a Boca Juniors. Fins i tot, tal com publica ‘Goal’, l’entitat de Mestalla ja estaria negociant amb els ‘xeneizes’ per obtindre la possibilitat d’obtindre una cessió fins a la fi de la temporada amb una opció de compra. Ara bé, al mateix temps la informació assegura que el Barça també està darrere del pivot.

Tot i això, cal recordar el passat mes d’octubre, el director de l’Àrea Tècnica va veure en el Cilindro d’Avellaneda el partit que va tancar una de les jornades a Argentina entre l’equip local, el Racing i Boca amb l’única intenció de veure en directe les evolucions d’este jove jugador.

El futbolista, que ja havia deixat detalls del seu nivell en el COTIF, va agradar i molt als mandataris del conjunt blanc-i-negre al llarg del passat mes d’agost on ja van prendre nota de tots els partits d’Argentina sub-20 en el COTIF. Tant és així que el mateix Longoria es va acostar a veure les rondes definitives del torneig i va posar els seus ulls en Almendra.