La millor informació del ValènciaCF en valencià

El VCF deurà pagar ja els 23 milions de la multa de Brussel·les
,

El VCF deurà pagar ja els 23 milions de la multa de Brussel·les

COMPARTIR

728-90

Brussel·les ha tombat el recurs interposat pel València per a esquivar el pagament dels 23,6 milions d’euros per les ajudes il·legals de l’estat als clubs de futbol. Ara és l’IVF qui ha d’engegar una ordre de pagament i el club de Mestalla, complir amb el mateix. No obstant això, l’entitat blanc-i-negra ha volgut eixir al pas d’este colp tan dur i ha emitit el següent comunicat:
En relació amb la notificació de l’Acte del Jutge de Mesures Provisionals del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, rebut pel Valencia CF, el Club manifesta:

1. Este Acte desestima el recurs interposat pel Valencia CF al maig de 2018 contra la denegació de la suspensió del pagament de l’import que Brussel·les exigeix retornar al IVF.

2. Malgrat açò, el Valencia CF segueix mantenint que la Decisió de la Comissió de juliol de 2016 és contrària a dret, aleshores el Club no va rebre ajudes públiques il·legals o incompatibles amb les normes de la competència europea. El Valencia CF lamenta que el procediment principal (d’anul·lació d’esta Decisió) seguisca demorat.

3. Cal recordar que el recurs d’anul·lació es va interposar el 20 d’octubre de 2016 i encara no coneix quan es dictara sentència.

4. Si ben el Jutge de l’Alt tribunal de la UE declara que el Valencia CF té dret a interposar el recurs de cassació, contràriament al sol·licitat per la Comissió Europea, sorprèn que el Jutge no haja apreciat l’existència d’urgència de la situació del Club si ha de fer front al pagament de l’import reclamat.

5. El Valencia CF reprendrà els contactes oportuns amb l’lnstitut Valencià de Finances (IVF) i continuarà exercint el seu dret de defensa i procedirà en conseqüència davant totes les instàncies competents.