La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València CF pregunta per Adrien Silva
,

El València CF pregunta per Adrien Silva

COMPARTIR

728-90

El València CF es continua movent en el mercat condicionat per la política d’austeritat imposada per Peter Lim. Una política que solament permet afrontar incorporacions amb la carta de llibertat o cessions a cost zero. Per això, la secretaria tècnica continua trucant a la porta de jugadors descartats pels seus clubs. L’últim, segons informa Superdeporte, és Adrien Silva.

El migcampista portugués de 31 anys, propietat del Leicester City, no compta per a Brendan Rodgers i ja va ser cedit el passat curs a l’AS Mònaco, on va jugar 1.400 minuts repartits en 25 partits i en els quals va donar dues assistències de gol. El conjunt monegasc tenia una opció de compra sobre el futbolista, però l’impacte econòmic del Covid-19 va fer que optaren per no desemborsar diners en un jugador de 31 anys. Ara, amb la mateixa situació en el Leicester City, buscarà una altra eixida que podria ser amb una cessió o, fins i tot, amb la carta de llibertat. I en aquest escenari el VCF estaria molt interessat en fer-se amb els seus serveis.

No obstant això, Superdeporte també indica que existeix un altre nom damunt de la taula que en les últimes hores ha guanyat opcions, i que seria un perfil molt més similar a Capoué del que és Adrien Silva, que s’assembla poc futbolísticament parlant al francés. Pel moment no ha transcedit el seu nom. Altres com Guendouzi semblen haver quedat descartats d’aquesta carrera per incorporar un migcampista