La millor informació del ValènciaCF en valencià

El VCF busca una venda a contrarellotge per a Parejo
,

El VCF busca una venda a contrarellotge per a Parejo

COMPARTIR

728-90

El capità del València CF, Dani Parejo, no entra en la planificació del nou projecte que Anil Murthy i Miguel Ángel Corona preparen per a Javi Gràcia. El club considera que la plantilla exigeix una regeneració que ha de començar pel traspàs del de Coslada, que fa poc més d´un any alçava al cel de Sevilla la vuitena Copa del Rey de la història de l´equip de la capital del Túria.

Parejo va manifestar el passat 27 de juliol en una conversa a Radio Marca que el València es la seua casa i que té la intenció de “retirarse” en el club. No obstant això, sembla que les intencions de la direcció esportiva són diferents, i que es tracta d´un dels jugadors amb el cartell inamovible de transferible.

Al mateix temps, el club també treballa per trobar un sustitut per al migcampista madrileny. Una de les opcions que més agrada, segons Marca, es Dalier Kuzyaev. El migcampista rus de 27 anys, que en les últimes campanyes ha format part del Zenit de San Petesburg, és lliure de negociar amb qualsevol club degut a la seua condició d´agent lliure. Kuzyaev compartix certes similituds amb el perfil de Carlos Soler, ja que pot actuar tant en el centre del camp com escorat a la banda.

SHEIN Many GEO's