La millor informació del ValènciaCF en valencià

Ximo Puig sobre l’ATE: “Hi ha voluntat d’ajudar al VCF”
,

Ximo Puig sobre l’ATE: “Hi ha voluntat d’ajudar al VCF”

COMPARTIR

728-90

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha passat aquest matí pels micròfons de l’informatiu matinal d’À Punt, on ha repassat temes de candent actualitat política i econòmica, com la fusió de Bankia i Caixa Bank o l’aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat. No obstant això, un altre dels assumptes que també afecten a la societat valenciana, tant a nivell econòmic com social, és la construcció del Nou Mestalla i els terminis de l’ATE signada en 2015.

Dimecres passat es van reunir el mateix Ximo Puig i el president del València, Anil Murthy, en una reunió que Murthy va definir com “positiva i constructiva”. En ella, Puig no es va negar a intentar concedir al club una pròrroga en l’ATE a canvi d’una comunicació fluida entre institucions i un calendari amb unes dates clares. Açò mateix ho ha confirmat Puig als micròfons d’À Punt, en afirmar que en l’administració valenciana “hi ha voluntat per a ajudar” al València CF. “No parle d’invertir recursos públics, sinó de conversar per a prorrogar aquesta situació urbanística. Però, per a això, han d’existir compromisos reals i una cronologia creible”, explicava Puig.

A més, el president de la Generalitat ha indicat que volen trobar una solució amistosa, i no “des de la confrontació” entre institucions. “Volem trobar una solució des del diàleg, i això és el que s’està parlant. Per tant, ha d’existir un compromís per a acabar el Nou Mestalla i garantir també les activitats que es vagen a realitzar en ell”, ha conclòs.