La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gracia insistix al club per tancar la cessió de Murillo
,

Gracia insistix al club per tancar la cessió de Murillo

COMPARTIR

728-90

El capítol Murillo-VCF encara no ha acabat. O, almenys, Javi Gracia es nega al fet que siga així. Segons informa Héctor Gómez, el tècnic navarrés no entén els motius pels quals Peter Lim no ha donat l’OK a l’operació, i al llarg del matí està intentant que el club contacte amb el màxim accionista perquè canvie la seua opinió i autoritze l’arribada del central colombià.

Murillo no era la primera opció per a reforçar el centre de la defensa, però les condicions favorables de la transacció, en comparació d’altres com la de Pezzella, on la Fiorentina demanava 15 milions, va provocar que el VCF accelerara el retorn de Murillo. No obstant això, les pretensions del club d’origen del central, la Sampdoria, eren d’incloure una clàusula de compra obligatòria, encara que el deute de 8 milions que encara té el club italià amb el València CF facilitava el tancar un acord. Però Lim tampoc era capaç de comprendre per què ara s’insistia en la volta d’un jugador que es va vendre, entre altres coses, per ser un suposat problema en el vestuari. I, per aixó, va tombar l’operació.

L’opció de Murillo està ara mateix més lluny que a prop, i el central té altres propostes com la del RC Celta, rival del València CF aquest mateix dissabte i on ja va jugar el curs passat com a cedit. No obstant això, Javi Gracia es nega a tirar la tovallola i buscarà, a la desesperada, que Murillo puga reforçar una defensa que està encara més debilitada amb la rotura fibrilar del central francés, Eliaquim Mangala.