La millor informació del ValènciaCF en valencià

Trobada entre Gracia i Corona davant l’absència de fixatges
,

Trobada entre Gracia i Corona davant l’absència de fixatges

COMPARTIR

728-90

Minuts abans de les 09.00 hores arribava Javi Gracia a la Ciutat Esportiva, en un dia vital per al seu futur en el conjunt de Mestalla. I tan sols una estona després ho feien Miguel Ángel Corona i Voro. Tant el secretari tècnic com l’entrenador han reclamat una reunió amb Anil Murthy, que pel moment no ha fet acte de presència per les instal.lacions esportives.

Però, a més, i segons informa el diari Marca, Corona i Gracia s’han reunit a Paterna abans de l’entrenament del primer equip, programat per a les 10.30 hores. El menyspreu de Peter Lim pel treball de Corona ha sigut absolut, bloquejant totes les operacions que tenia tancades, algunes d’elles conegudes, com les de Reina, Mayoral o Pezzella. Per això, el secretari tècnic també es planteja presentar la seua dimissió, conscient de la nula incidència que té dins del club. Però abans desitja reunir-se amb Murthy per conèixer, de primera mà, quina és l’explicació que dóna la propietat a esta absència total de fixatges.

El propi Murthy, segons indica també Marca, es troba a les oficines de Mestalla amb Joey Lim. Tots dos haurien arribat sobre les 10.30 hores, amb la possibilitat existent d’emetre un comunicat explicatiu sobre el que ha ocorregut en les últimes setmanes.