La millor informació del ValènciaCF en valencià

Ferran Torres ja és nou jugador del Manchester City
,

Ferran Torres ja és nou jugador del Manchester City

COMPARTIR

728-90

Ferran Torres ja és història en el València CF. El jugador de Foios ha passat aquest matí el reconeixement mèdic a Barcelona, com a conseqüència de la quarantena obligada que s´ha impossat al Regne Unit per a qualsevol persona que viatge desde Espanya.

A més, segons el periodista d´Sky Sports, Fabrizio Romano, Ferran ha firmat el seu nou contracte amb el club anglés, que el mantindrà vinculat durant les próximes cinc temporades. El València CF rebrà 27 milions més altres quantitats en forma de bonus i variables. En les pròximes hores els dos clubs donaran oficialitat al traspàs.

Finalitza, així, un dels grans ´culebrons´ de la temporada en el València CF, que s´ha vist obligat a buscar una venda per a un Ferran Torres que en sis mesos podria negociar amb qualsevol club per la seua condició d´agent lliure. El jugador no s´ha mostrat disposat a renovar la seua vinculació amb el club de Mestalla, i afirmava fa uns dies en una entrevista amb Guillem Balagué que buscava “reptes majors” per a la seua carrera esportiva.

SHEIN Many GEO's