La millor informació del ValènciaCF en valencià

Españeta cuidarà de la porta 12 de Mestalla
,

Españeta cuidarà de la porta 12 de Mestalla

COMPARTIR

728-90

La porta nº 12 de Mestalla ja es troba custodiada per Españeta. Aquesta era una de les iniciatives que el club ha comunicat que formaran part del paquet de mesures en homenatge a la figura d’Españeta, al costat d’altres propostes com posar el seu nom al vestuari local o situar una placa en el seu honor dins del recinte de l’Estadi de Mestalla.

Segons es pot apreciar en les fotografies publicades per Gabriel Garcia en Twitter, la porta lluirà un vinil gran amb la seua imatge. Aquesta ha sigut, segons indica Paco Polit, una de les últimes mesures d’Àlex Navarro, que va ser acomiadat ahir per Joey Lim després d’haver sigut, durant 16 anys, el director de comunicació del club.

El periodista Fran Guaita també ha publicat una fotografia amb el resultat final de l’obra, on ja es pot apreciar la imatge d’Españeta junt a la frase “jo he nascut per a viure i morir per el València” que ell va pronunciar. Bernardo España ‘Españeta’ ha sigut, sens dubte, una de les figures més estimades dels 101 anys d’història del club, amb 55 anys de dedicació a l’entitat que van concloure en el 2016, quan es va jubilar i va rebre l’última ovació de Mestalla en el partit de presentació del primer equip.