La millor informació del ValènciaCF en valencià

Kevin Sibille arriba per reforçar el VCF Mestalla
,

Kevin Sibille arriba per reforçar el VCF Mestalla

COMPARTIR

728-90

Els últims dies de mercat impliquen avançar a contrarellotge per a confeccionar les plantilles. En el València CF, tot i que la major part de les mirades estan situades en un primer equip on no ha arribat cap fixatge, el VCF Mestalla també està necessitat d’algunes incorporacions. Una d’elles està molt prop de ser oficial, i fins i tot ja s’hauria exercitat baix la direcció d’Óscar Fernández, segons informa Superdeporte.

El seu nom és Kevin Sibille, un jove defensa central de 22 anys que arriba procedent de la pedrera de River Plate. Només resten alguns detalls contractuals entre València i River Plate, concretament sobre els drets de formació, perquè el futbolista argentí amb pasaport italià siga oficialment jugador del València CF. El jugador arriba lliure després d’haver finalitzat el seu contracte amb el club argentí.

Sibille ja havia debutat amb el primer equip de River Plate, on sumava 360 minuts repartits en 4 partits oficials. Ara ha decidit donar el pas de viatjar al futbol europeu de la mà del filial che, però amb la intenció de guanyar-se un lloc en el primer equip de l’entitat valencianista.