La millor informació del ValènciaCF en valencià

Joan Ribó: “S’ha d’acabar el Nou Mestalla”
,

Joan Ribó: “S’ha d’acabar el Nou Mestalla”

COMPARTIR

728-90

Joan Ribó ha sigut, una vegada més, contundent respecte al Nou Mestalla. L’alcalde de València, que es reunirà demà amb Anil Murthy i una comitiva del mateix València CF, ha transmés, en unes declaracions publicades per Deportes Cope Valencia, la necessitat imperiosa de reprendre les obres del nou estadi com més prompte millor. “El missatge és claríssim: el València CF i la ciutat de València necessiten que s’acabe el nou estadi”, ha afirmat Ribó.

Per això, ha instat a Meriton per concretar el pla definitiu de construcció del Nou Mestalla. “Hi ha molts motius pels quals cal acabar-ho: el barri, la ciutat… així que el nostre missatge és que, per favor, hem de treballar per finalitzar-lo al més prompte possible”, explicava el primer edil de la ciutat.

Finalment, també s’ha mantingut ferm respecte a que el València CF els manifestara que no podrien complir amb els terminis acordats en l’ATE, indicant que “no hi ha una altra opció” que acabar un projecte que va ser paralitzat en 2009 i que, des de llavors, s’ha mantingut aturat.

SHEIN Many GEO's