La millor informació del ValènciaCF en valencià

Anil Murthy respon a Tebas si hi haurà o no Nou Mestalla
,

Anil Murthy respon a Tebas si hi haurà o no Nou Mestalla

COMPARTIR

728-90

Durant el dia de hui s’ha celebrat en un hotel deValència la reunió avançada per Blanquinegres entre el València i La Lliga, al costat d’altres equips de la zona del mediterrani, entre els quals es trobava el Llevant, l’Elx, el Vila-real, el Cartagena i l’Eivissa d’Amadeo SalvO.

Segons ha informat ElDesmarque, Javier Tebas i Anil Murthy s’han “tranquil·litzat mútuament”. El president del València li ha comunicat que els diners de CVC anirà destinat a la finalització del Nou Mestalla.

Tot això coincideix en el moment en el qual el consell ha començat el procés per a anul·lar l’ATE. El València compta amb 90 dies per a oferir a la Generalitar les garanties suficients, tant econòmiques com a nivell de voluntar per a acabar l’estadi.

El València busca aferrar-se a CVC per a donar-li un fil d’esperança a l’aficionat, en el context d’una de les majors crisis socials per les quals ha travessat l’entitat en tota la seua història.

A priori no hi haurà cap problema amb l’acord amb CVC, i com ha informat aquest matí la Cadena SER els primers pagaments es faran el mes de febrer perquè els clubs no tinguen la temptació de gastar-se este capital en el mercat hivernal.