La millor informació del ValènciaCF en valencià

Anil Murthy: “Peter Lim és Meriton i Meriton controla el València”
,

Anil Murthy: “Peter Lim és Meriton i Meriton controla el València”

València CF
COMPARTIR
330-120
banner-nou-caixa-popular-310x120-2

La Junta General d’Accionistes del València CF ha causat gran expectació degut als últims succesos que han tingut lloc en el club, sobre todo a nivell institucional. L’acte s’ha obert amb el discurs del President Anil Murthy, un discurs molt paregut al ja famós Editorial que va publicar la web de l’entitat fa uns dies, i en el que ha tornat a assenyalar als ‘falsos aficionats’. Este és el discurs d’Anil:

“Em sent honrat per haver sigut proposat com a president per Peter Lim i representar a Meriton. Anem a protegir a este club per a tornar a tenir èxits esportius, anem a protegir als nostres jugadors perquè puguen estar centrats en el futbol, anem a protegir a la immensa majoria d’aficionats que vulguen recolzar a l’equip. Quan ens vam adonar que el 60% de les entrades per al derbi estaven reservades per dos grups, actuem en interés dels aficionats. Actuem per a detenir la revenda i organitzar la venda digital per a donar a un tracte igualitari. Quan la majoria dels nostres aficionats va demanar una relació més directa amb el club, obrim una àrea afició. Hem actuat per a eliminar la violència de Mestalla, perquè els aficionats i les famílies se senten segurs. Estem actuant per a frenar als falsos aficionats. Sabem els que són els vertaders aficionats, no són els que asseguren protegir al club però apedreguen l’autobús i amenacen als jugadors. No mates als teus soldats que barallen en la guerra i han perdut. Hauríem d’encoratjar-los perquè fan el que no podem fer pel club. Molts dels jugadors que van viure aquell vergonyós episodi encara estan en l’equip i ho estan fent molt bé.

Sóc pare de tres fills i ells disfruten veient al València jugar i estan orgullosos de posar-se esta samarreta. Molts pares volen portar als seus fills a Mestalla. Estos tipus violents estan arrabassant als valencianistes este dret fonamental. Com explique als meus fills que uns aficionats són violents i estan furiosos amb el seu equip? Com els explique que algú m’ha dit que açò és part del futbol a València? Els he dit que són falsos aficionats. Tots els violents en el futbol són falsos aficionats. Han de ser erradicats del futbol. Mai tolerarem els seus atacs.
Açò em fa remuntar-me fa tres temporades, quan Meriton va salvar al València. Peter Lim va invertir 200 milions d’euros de la seua butxaca. Mai ningú va invertir tants diners en este club. Alguns aficionats, periodistes han llançat insults racistes cap a Peter Lim i Meriton, dient que han danyat la imatge del club, que no té el sentiment perquè este club. El sentiment no va salvar este club, va anar els diners. Ningú a València va fer un pas avant per a salvar el seu propi club. En 2009, molts de vostés per a salvar a este club amb l’ampliació de capital. Això no obstant, alguns valencians han enganyat a estos vertaders valencianistes. Sovint per un benefici personal, però sens dubte amb la intenció de beneficiar a un grup de persones. No van venir a servir, sinó a servir-se. Els aficionats ho van patir i el València quasi es mor o quasi ho maten. No és necessari examinar on estava aquest club i qui li va fer mal abans que Meriton arribara. Està molt clar i no esmentaré noms. El club havia acumulat deutes enormes i ni tan sols podia pagar els salaris. En segon lloc, a causa de l’ego d’un president es va iniciar un nou projecte d’estadi. Esta és una de les raons per les quals el club s’estava enfonsant. El projecte Porxinos també causa grans problemes. En tercer lloc, s’han acumulat un gran nombre de casos legals. Tot açò li ha sigut imposat a Meriton. Algunes d’estes persones van actuar. Nosaltres sí que anem a fer front als problemes heretats. Defensarem al club contra demandes injustes. Tenim molt clar que som els únics que ho anem a fer. No podem permetre que estos problemes disminuïsquen el nostre rendiment esportiu. En l’àrea esportiva seleccionem a Alemany i Marcelino, per a fer grans canvis. En el mercat es va traure a 14 jugadors i vam portar grans reforços. Peter Lim va participar activament i va aconseguir la cessió de Guedes.
Anem a enfortir l’Acadèmia. Sabem que el mercat serà difícil. Enguany assumim riscos financers calculats per a enfortir la plantilla i està funcionant. Volem enfortir la relació amb els aficionats. Volem construir una relació renovada. El club va a parlar amb cadascun d’estos seguidors. Anem a lluitar amb els aficionats falsos que els venen mentida. És per açò que anem a reduir els intermediaris. La majoria dels seguidors vol una relació directa i estem en açò. Per al nou projecte de l’estadi, hem començat a negociar les llicències amb les autoritats locals. Mestalla és un gran estadi amb una gran història. La capacitat actual és suficient. És un vertader desafiament reemplaçar Mestalla. Però el club té obligacions i hem començat a negociar per a complir el termini estipulat. Percebem l’ansietat dels aficionats que espera que es prenga una decisió després de deu anys i el club es mude. Estan decebuts.
Hui en dia, el club és segon. València està feliç perquè l’equip està bé. Mateu, Marcelino i el seu equip han fet un treball increïble. Els jugadors estan compromesos i volen barallar per este club. Aplaudim a Mateu a Marcelino i als jugadors pel que han fet. Mai oblidarem als nostres amics que ens han donat suport. Ells saben que Meriton va salvar a este club. Sempre recordarem a aquells que es van tornar contra nosaltres, però els seus atacs ens han fet més forts i estem millor preparats. Peter Lim és el propietari de Meriton i Meriton controla el València. L’objectiu és que els aficionats i el club estiguen units”