La millor informació del ValènciaCF en valencià

Anil Murthy: “Personalment no estaria ací per a lluitar contra el ultres”
,

Anil Murthy: “Personalment no estaria ací per a lluitar contra el ultres”

COMPARTIR

728-90

El president valencianista Anil Muthy ha analitzat el plantejament que porta Peter Lim al València a una entrevista concedida a la Gazzetta dello Sport.

“Peter Lim no necessita el València per a guanyar diners, ja té suficient. Ha iniciat este projecte perquè és ambiciós i volia construir alguna cosa interessant en el futbol. El València és un club històric, amb una gran base d’aficionats i que pot pujar de nivell de forma ràpida, perquè hui dia per a créixer al futbol, aquells que volen molts diners necessiten invertir contínuament. La idea és aplegar al top europeu en deu anys. El València ha passat de dos finals de Champions i guanyar la lliga a l’inici del segle a un seriós risc de descens. Devem reconstruir-lo i necessitem temps i inversió perquè en estos quinze anys s’haja obert un buit enorme entre clubs grans i mitjans. Un exemple: ara tenim l’espònsor tècnic del Reial Madrid, però si miren quan hem rebut els dos clubs pareix que juguem en dos campionats diferents. Gran part del repartiment econòmic del màrqueting i el branding se’l dividixen una desena de clubs. Nosaltres i altres clubs haurem d’intentar créixer i sobreviure. Amb la pedrera, per exemple. Estem invertint tant i veurem si ens dona el fruit esperat”.

“No oblidem que hem arribat al València CF perquè algú ha decidit vendre’l. Un club centenari que estava per a desaparéixer. Necessitàvem quadrar els comptes encara que fora venent als millors jugadors. El nostre projecte és a llarg termini i Peter Lim té les idees molt clares. Sí volguérem sols guanyar diners ho faríem més a prop de casa i personalment no estaria ací per a lluitar contra els ultres”.