La millor informació del ValènciaCF en valencià

Anil Murthy: “Hem de millorar encara més i ser valents i ambiciosos”
,

Anil Murthy: “Hem de millorar encara més i ser valents i ambiciosos”

COMPARTIR
330-120

Anil Murthy, president del Valencia CF, va llançar un missatge ambiciós de cara al futur del Club en l’acte d’inauguració de el “Passeig1919”, exposició amb la qual es repassa la història quasi Centenària de l’entitat.

Cal aprendre de la història, millorar a partir dels seus errors i encerts. Cree molt en este club i en la seua gestió, hem de millorar encara més, mirar cap a avant als reptes, ser valents i ambiciosos. Després de cada adversitat, este club sempre s’alça. El club té una idea clara del seu futur i anem a seguir treballant amb paciència i determinació per a treballar en el nostre objectiu de ser un dels equips més forts a Europa”, va assenyalar Anil Murthy.

Esta exposició està concebuda per a tots els aficionats de tot el món, com va assenyalar el president: “Volíem que fóra un passeig que envoltara un lloc tan important per al valencianisme com és l’estadi de Mestalla, una exposició oberta al món, que la tenen tots a la seua disposició per a acostar-se i conèixer-la. És una exposició dirigida als aficionats valencians, però concebuda perquè tots els fans de tot el món puguen conèixer millor la gran història del Valencia CF. Volíem organitzar l’exposició en un museu la ciutat, però el millor lloc era el temple valencianista que ha viscut moltes històries i alegries. No hi ha millor lloc per a esta exposició amb la qual recordar a tots què és el Valencia CF. Espere que disfruten del Passeig 1919. AMUNT Valencia!”.