La millor informació del ValènciaCF en valencià

Anil Murthy acomiada a Jesús Paniagua i Roberta Lazzari
,

Anil Murthy acomiada a Jesús Paniagua i Roberta Lazzari

COMPARTIR
728-90

La política d’acomiadaments sense cap motiu justificat continua a Meriton Holdings. L’actual president de l’entitat, Anil Murthy, ha decidit acomiadar a Jesús Paniagua, enllaç del club amb els organismes UEFA, RFEF i Lliga, i a Roberta Lazzari, secretària de la presidència. L’argument per a deixar de comptar amb ells ha sigut: “decisió de club”.

Jesús Paniagua

Jesús Paniagua arribà al club che a finals dels anys 90, i per tant portava ja més de dos dècades al València. Es tractava d’una persona de gran rellevància, ja que tenia un contacte estret amb organismes europeus i nacionals a nivell d’organització. Tant és així que acostumava a assistir als sorteigs del València a les competicions europees.

Roberta Lazzari

D’altra banda, Roberta Lazzari estava vinculada al club des de l’etapa de Manuel Llorente, és a dir, ja fa una dècada. Era una treballadora exemplar que s’havia guanyat la confiança de tots els presidents que havien passat per l’entitat els últims 10 anys, però fa la impressió que per a Anil no ha sigut suficient.

Així, Anil i Meriton realitzen dos acomiadaments més sense cap sentit. L’estructura del València es cau i ells segueixen vinculats a ella. No seria cap sorpresa que els nous treballadors a estes parcel.les (si hi ha) siguen homes de Singapur de la confiança de Meriton.