La millor informació del ValènciaCF en valencià

Anil cobra la meitat que Gayà, i Gayà segueix sense estar renovat
,

Anil cobra la meitat que Gayà, i Gayà segueix sense estar renovat

COMPARTIR

728-90

A tots els valencianistes ens feia falta un partit com el de l’altre dia d’Espanya. Feia temps que no cridàvem i ens emocionàvem tant amb un partit de futbol. Aquests últims anys de deriva de la ratapenada ens havien allunyat del que era de veritat aquest meravellós esport. I l’orgull va ser per partida doble, perquè en el lateral esquerre teníem al capità del València, deixant-se la vida en cada jugada i tenint fins i tot gran part de culpa del primer gol de la vesprada.

Com pot ser que el nostre millor jugador no estiga renovat?

L’eixida de Ferrán Torres hauria de servir per a aprendre la lliçó i que no torne a ocórrer. I a pesar que l’interés de Gayà per renovar mai ha desaparegut, és una autèntica irresponsabilitat permetre que el de Pedreguer fora a l’Eurocopa sense haver tancat una renovació. Des del club es justifiquen amb la mateixa cantarella de sempre: no és el moment, la situació econòmica del club és delicada, no podem anar regalant contractes …És una vergonya.

Anil Murthy, possiblement el pitjor president de la història del València, cobra a l’any la desproporcionada quantitat de 2 milions d’euros bruts. Gayà en canvi, cobra 2 milions nets, la qual cosa vindria a ser aproximadament 4 milions d’euros nets. No hi ha diners per a convertir a Gayà en el jugador millor pagat de la plantilla, però si per a fer que Anil Murthy cobre 2 milions bruts? Alguna cosa és clar, el president del València mira pel seu propi benefici i no per la centenària institució que diu representar.

Només encreue els dits, però que Gayà no renovara el contracte seria dels majors fracassos de la història del club. Cal defensar el nostre. Qualsevol salari d’un central portugués que s’invente Mendes costarà més diners que pujar-li 1 milió d’euros a Gayà, que damunt no cal pagar amortització. És per a riure, però sobretot per a plorar i no parar. Encara així soc un insensat, i continue pensant que en les oficines del club continuen havent-hi algunes persones que podran aportar una mica de lucidesa, i no deixaran que tornem a ser la rialla d’Europa. Ja n’hi ha prou.