La millor informació del ValènciaCF en valencià

André Gomes: “Em sentia molt lliure al VCF”
,

André Gomes: “Em sentia molt lliure al VCF”

COMPARTIR

728-90

El centrecampista i jugador ara de l’Everton, André Gomes, ha parlat per als companys d’Eleven Sports, on ha parlat de la seua estança al conjunt de Mestalla i de la greu lesió que va patir el passat mes de novembre.

El lus té molt d’apreci al VCF i destaca la seua ràpida adaptació al club i la bona relació que seguix tenint amb Nuno. A causa de la lesió, André sols ha pogut jugar esta temporada 12 partits oficials.

El portugués va estar a punt de tornar a Mestalla el passat estiu en qualitat de cedit. Amb el vistiplau de Marcelino, l’operació es va complicar.

“La meua adaptació al club fou espectacular. Era la meua primera etapa fora de Portugal i tot va anar genial. Tenia molt bona relació amb l’entrenador i teníem un gran equip. Em sentia molt lliure al VCF, fou una etapa molt feliç”.

“El meu primer dia d’entrenaments al Barça, no tenia botes. Busquets em va haver de deixar unes. Estar al Barça fou el punt alt de la meua carrera. Estic molt agraït al club. Jugar amb tots aquells cracks em va fer aprendre molt de cara al futur. On vuiga que vaja, porte la base del Barça amb mi”.

“Al principi fou difícil perquè tenia mots dubtes sobre la lesió. Però a poc a poc, he anat millorant, i a l’estar fora veient als teus companys em va donar molta motivació per a tornar. El suport de la meua família i dels professionals de l’Everton fou molt bo, i m’emocionaren molt els missatges que vaig rebre d’aficionats, companys i antics companys, rivals, etc. La família del futbol em va ajudar molt i això fou important per a tornar prompte”.