La millor informació del ValènciaCF en valencià

Alemany, il·lusionat per fitxar pel València
,

Alemany, il·lusionat per fitxar pel València

L'empresari mallorquí, principal candidat a nou director general, té previst tornar a reunir-se amb Meriton
COMPARTIR

728-90

Mateu Alemany està cada volta més a prop de convertir-se en el nou director general del València Club de Futbol. L’empresari balear fa dos mesos que negocia amb els mandataris de Meriton la possibilitat de recalar en l’entitat de Mestalla com a un dels executius amb més poder dins de la nova estructura que Peter Lim vol implantar en el seu club. Les converses estan prou avançades i podrien fructificar al llarg de les pròximes setmanes. Tot i això, l’ex president del Reial Mallorca no es posa cap termini per tal de prendre una decisió definitiva encara que té previst veure’s les cares en un breu espai de temps amb Lay Hoon per acabar de perfilar un acord que sembla encaminat.

A més, Alemany està molt il·lusionat amb el fet de tornar al món del futbol i fer-ho de la mà d’un club que demà complirà 98 anys d’història. Tant és així que en el seu entorn més pròxim donen quasi per feta l’operació encara que no hi ha cap tipus de document signat.

El nom de Mateo Alemany va eixir a la llum pública el passat dimecres quan des del València es va emetre un comunicat públic en el qual la mateixa entitat comunicava que, “com un procés continu per enfortir l’estructura i la gestió del club, incloent la contractació d’un CEO (director general), el València ha estat buscant a diversos candidats espanyols. Un d’ells és el Sr. Mateo Alemany, amb qui el club s’ha reunit. El València desitja aclarir que el Sr. Javier Tebas no està involucrat en cap dels processos de contractació del club”. D’esta manera, Meriton informava els aficionats del conjunt blanc-i-negre que Alemany, que ells continuen amb la recerca d’eixa figura que desenvolupe un paper semblant al que en el seu dia va fer Amadeo Salvo.