La millor informació del ValènciaCF en valencià

Albert Celades: “Anirem a per totes les competicions”
,

Albert Celades: “Anirem a per totes les competicions”

COMPARTIR

728-90

Albert Celades ha comparegut en roda de premsa prèvia al partit de demà al Camp Nou.

Amb el poc de temps que hi havia tingut per a preparar el partit, va afirmar que “deurem ser el València. Estem tractant de les coses bones que tenim”.

Pel que fa al partit de demà, ha dit que “espere un FC Barcelona com l’equip que és. Qualsevol errada et fan pagar-la. Anem amb la millor mentalitat”.

“Nosaltres anem a tractar de guanyar-nos la confiança dels jugadors dia a dia. Soc conscient d’on estic” comentava.

“Em valore de la millor forma. He tingut bones paraules per a Marcelino. La meua opinió professional ha sigut molt bona”, parlant de la seua relació amb l’ex tècnic valencianista.

“El FC Barcelona va a fer-te passar-ho mal sempre. A veure si som capaços de competir al màxim”. En relació a Guedes i Kang In “són dos jugadors molt diferents. És una alternativa la qual podem gaudir”.

“El partit de demà és l’únic que ens preocupa, en desenvolupar el sistema de joc. Afronte el repte sols pensant amb el partit de demà. Ens enfrontem a un rival molt bo. El València ha d’eixir ha guanyar tots els partits. Anirem a per totes les competicions”, no descartant la Copa del Rei.

“Al cap i a la fi, els entrenadors el que volem són jugadors que ens ajuden a guanyar. No anem a mirar si un jugador té 35 anys o 17”, mostrant el caràcter ambiciós dels jugadors.

“L’objectiu principal és el partit de demà. No mirem més enllà quan portem ací dos dies. Entenem l’entorn de totes estes decisions”, comentant quin és l’objectiu de l’equip.

“A Rodrigo el conec, ha entrenat molt bé i ha mostrat la millor predisposició. És un jugador fantàstic i esperem que ens ajude”, afirmant la situació de Rodrigo.