La millor informació del ValènciaCF en valencià

Albert Celades: “Alinearem als jugadors que ens facen guanyar”
,

Albert Celades: “Alinearem als jugadors que ens facen guanyar”

COMPARTIR

728-90

Esta vesprada ha sigut presentat Albert Celades com a nou entrenador del Valencia CF fins a juny de 2021 després d’acomiadar a Marcelino García Toral. Així s’ha mostrat en la seua presentació: “És un orgull molt gran estar ací, en aquest estadi amb aquesta gran afició”.

“El nostre objectiu és guanyar els màxims partits possibles, tenim la mentalitat en el pròxim partit. He vingut ací per fer el meu treball, i el faré el millor que sé, ja que és per a què m’han contractat”, ha declarat Albert Celades.

Respecte al tema de les joves estreles blanc-i-negres, Kangin Lee i Ferran Torres, Albert Celades ha comunicat que l’edat no és una xifra de la qual està preocupada. “Alinearem als jugadors que ens ajuden a guanyar”.

“No tinc por del repte, sé que és equip molt gran, i té màxima exigència, però no tinc por. Som conscients del que significa estar ací. Seguirem amb el sistema de Marcelino, ja que els jugadors hi estan acostumats”, ha destacat Albert Celades.

Amb l’eixida de Marcelino Garcia Toral, la vintena d’ajudants amb què comptava, també s’han acomiadat del club. Ara bé, Albert Celades ha manifestat que tenen la intenció de comptar amb l’ajuda dels professionals que ja hi havia al club, a més d’un cos tècnic format per Oscar Álvarez i de Javi Viñano.

Per últim, el nou tècnic del València CF ha comunicat no saber res sobre Marcelino, que tot ha sigut molt ràpid.