La millor informació del ValènciaCF en valencià

Al Valencia no li ix res i perilla marcelino
,

Al Valencia no li ix res i perilla marcelino

COMPARTIR

728-90

Perilla Marcelino. L’entrenador asturià té totes les quinieles per a deixar de ser el tècnic del Valencia C.F. Tot, després d’un partit en el que l’equip va tindre ocasions de tots els colors (inclouen un penal), però que a soles va materialitzar una per a firmar l’empat a 1. Parejo i després Rubén Alcaraz van anotar els gols, uns gols que van arribar després de moltes ocasions per al Valencia, però en el primer dispar a porta del Valladolid.

El partit començava amb un Valencia conscient del que es jugava i que va a eixir a mossegar. Amb a soles sis minuts de joc, el Valencia ja havia gaudit de dos ocasions claríssimes per a posar-se per davant: primer Carlos Soler va llançar la pilota per damunt de l’escaire després d’una bona combinació amb Rodrigo Moreno. I un minut després, el propi hispanobrasiler no va ser capaç de rematar una pilota que Cheryshev li havia posat.

Els de Marcelino van mantindré una pressió molt elevada durant llargs trams de la primera part, que va forçar les pèrdues de l’equip Pucelà. Cheryshev va estar molt actiu a l’hora de jugar ràpid desprès de recuperar la pilota, i de fet, va ser el rus qui va tindre la millor ocasió de la primera part: després d’un embolic a l’àrea, la pilota acabava als peus de l’extrem qui, amb tot la porteria per a ell i pràcticament en l’àrea petita, llançà la pilota fora.L’equip visitant va jugar esperant un contraatac, però Gabriel i Garay van estar atents a més que les ajudes dels extrems, tant Soler com Cheryshev, van fer que l’equip no rebera cap dispar a porta en els primers 45 minuts.

Si en la primera part el Valencia va controlar el joc i va tindre un parell d’ocasions, la segona va ser asedi total. Tot i que els de Marcelino a soles van ser capaços de batre a Masip una vegada mitjançant Parejo, van ser molts els moments en els que l’afició valencianista va estar prop de cantar el gol. Principalment amb altres dues oportunitats claríssimes. La primera després de que Santi Mina forçarà un penal, el qual Parejo va cedir a Rodrigo, qui va perdonar davant Masip, que també va traure una miraculosa mà en el rebuig a Santi Mina. Però la més clara la va tindre el propi Santi Mina. Un pas de la mort de Cheryshev que el gallec no va ser capaç de ficar en porteria, quan aquesta estava plenament buida.
Minuts desprès i amb una afició entregada al seu equip, el capità Dani Parejo anotava el gol desprès d’un bon pas de Soler, i la èxtasis en Mestalla es deslligava.
Però aquest any al Valencia no li ix res. I, sembla, que als rivals li ix tot. Rubén Alcaráz anotava en el minut 82 i posava les coses impossibles a un Valencia, que tornava a vore com no era capaç d’administrar una renta.
Els de Marcelino tornen a empatar a casa amb la mateixa dinàmica que els partits anteriors i l’entrenador asturià podria perdre el lloc de treball en les pròximes hores.