La millor informació del ValènciaCF en valencià

Així s’alçaran les restriccions a la Comunitat Valenciana
,

Així s’alçaran les restriccions a la Comunitat Valenciana

COMPARTIR

728-90

La pandèmia està evolucionant de forma favorable en la Comunitat Valenciana, la qual està observant un gran descens en els casos positius diaris i en les hospitalitzacions. Per este motiu, s’espera que des del Govern s’inicie un procés de desescalada per a poder tornar a obrir llocs que s’havien tancat a conseqüència de la greu situació que vivia la Comunitat Valenciana a mitjans del mes de gener.

LES TERRASSES DE L’HOSTALERIA TORNARAN A OBRIR L’1 DE MARÇ

El pròxim dijous, es produirà una reunió entre els responsables de la desescalada per a poder establir un pla per a tornar a obrir els bars i els restaurants en la Comunitat. Segons ha informat Apunt, a partir de l’1 de març, els bars i els restaurants podran tornar a obrir amb la intenció de què la gent puga tornar a consumir. Encara no s’ha pres cap decisió definitiva, però la idea és obrir les terrasses en horari reduït, ja que de moment, la Generalitat no accepta obrir els interiors dels bars i restaurants.

L’hostaleria estarà oberta a partir de l’1 de març fins a les cinc o les sis de la vesprada. A més, el nombre de persones per taula s’espera que siga entre quatre o sis. Pel que respecta al sector de l’hostaleria, havien demanat obrir també els interiors en un 50% de l’aforament, però des del Govern pensen que açò seria una mica precipitat.

LA GENERALITAT MANTINDRÀ EL TOC DE QUEDA A LES 22

D’altra banda, tot fa indicar que la Generalitat mantindrà el toc de queda a les deu de la nit i el confinament perimetral en la Comunitat Valenciana. En este aspecte no es produirà cap canvi a partir de l’1 de març. També es mantindrà el tancament dels comerços no essencials a les sis de la vesprada. Des del govern tenen la intenció de realitzar una desescalada prudent, perquè no volen tornar a tindre un repunt de casos positius com va passar en el mes de gener.

LA GENERALITAT LLEVARÀ EL CONFINAMENT PERIMETRAL DE LES GRANS CIUTATS

No obstant això, des de la Generalitat sí que alçaran el tancament perimetral de les grans ciutats de la Comunitat Valenciana, el qual estava fixat en els caps de setmana. D’esta forma, la gent sí que podrà desplaçar-se pels diferents llocs de la Comunitat Valenciana.