Almeida: "Estic content de jugar sense dolor"

Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

+  ACTUALITAT

Així ho han fet els internacionals blanquinegres

Per Pere Alapont · 15 Octubre, 2014

Els jugadors internacionals del València Club de Futbol s’incorporaran tot seguit a l’equip per a preparar l’encontre del diumenge vinent després d’haver format part dels seus respectius combinats nacionals aquests dies.

L’argentí Nicolàs Otamendi, peça fonamental a la rereguarda valencianista, disputà ahir dimarts els 90 minuts de l’encontre que Argentina jugà davant la selecció de Hong Kong, a la qual va superar per 0 a 7.

El valencià Gayà també jugà tots els minuts del partit de tornada de l’eliminatòria que la selecció espanyola sub 21 disputava front a Sèrbia. Els homes de Celades van caure per 1 a 2 i s’acomiaden d’estar a l’europeu de l’any que ve i dels Jocs Olímpics de Rio.

Altre dels joves que participà ahir amb la selecció sub 21 fou Rubén Vezo, en aquest cas amb Portugal. El defensa del València anotà, a més, el gol que obria el marcador, tot i que l’actuació col·lectiva dels defensors lusos va deixar molt a desitjar a partir d’ací. L’encontre davant Holanda acabà amb el resultat de 5 a 4 a favor dels portuguesos.

Mustafi i André Gomes, que també s’encontraven en les files de les seues respectives seleccions, Alemanya i Portugal, no van poder gaudir de minuts en els partits disputats al dia d’ahir.