ACTUALITAT  ESPECIALS

Així ha anat la quarta jornada dels Jocs Olímpics per als espanyols

Per Miguel Castells · 27 Juliol, 2021

La notícia del dia és Maialen Chorrault. Espanya ha aconseguit la seua tercera medalla als Jocs al piragüisme K1 després d’una final espectacular, on classificava amb el sèptim millor temps i finalment ha acabat segona. D’esta manera, tanca un cicle amb tres medalles als últims tres Jocs (or, plata i bronze).

Mountain Bike i boxa

D’altra banda, a Mouintain Bike Rocío García s’ha quedat molt lluny de les medalles. L’espanyola ha finalitzat la competició a la posició 26. Altra bona notícia és Emmanuel Reyes Pla, qui ha guanyat al subcampió Levit a la boxa -91kgs. D’esta manera, Emmanuel classifica als quarts de final i està un pas més prop de les medalles.

Paula Badosa

Al tenis femení, Paula Badosa este matí ha sigut la bona notícia després de véncer a Podoroska en dos sets (6-2 6-3), així, ha classificat als quarts de final on s’enfrontarà a Vondrousova.

Dobles del tenis femení

No obstant això, als dobles les dos parelles espanyoles han sigut eliminades al super tie. Garbiñe i Carla han perdut davant Bencic i Golubic (6-3 1-6 i 9-11), mentres que Badosa i Sorribes han caigut davant Krejcikova i Siniakova (6-2 5-7 10-5).

Handbol femení

Per a hui resta l’handbol femení, on Espanya s’enfrontarà a França a les 14:30. La selecció va perdre el primer partit davant Suècia i li queda poc marge d’error.