La millor informació del ValènciaCF en valencià

Així està l’eixida de Nani del València CF
,

Així està l’eixida de Nani del València CF

COMPARTIR
330-120
banner-nou-caixa-popular-310x120-2

Nani serà jugador de l’Sporting de Lisboa en els pròxims dies. L’eixida del jugador portugués del València està pràcticament tancada i només queda pactar la quantitat del traspàs. Nani ha sigut citat, finalment, per a començar la pretemporada amb els seus companys, però tot indica que no serà així i que Nani no tornarà a València. El lusità està molt a prop de tornar a la seua casa.

Ara bé, existix un problema, que per altra banda en cap cas trencaria les negociacions. Nani vol que el València el deixe lliure per a negociar amb l’Sporting, i el club lisboeta té la mateixa intenció, encara que estaria disposat a pagar un preu, no molt elevat, pel jugador. El València, per la seua banda, sap que l’eixida de Nani és imprescindible per a Marcelino, i ara estudia si seria viable deixar-lo anar gratis. En qualsevol cas, només estalviant-se la fitxa del ’17’, guanyaria més espai en els comptes, al final, són pràcticament 6 milions d’euros a l’any.

L’OPCIÓ WILLIAM CARVALHO:

Des de Portugal, per altra banda, s’apunta al fet que Nani podria servir per a abaratir el preu del centrecampista de l’Sporting, William Carvalho, mundialista amb Portugal. Segons la premsa del país veí, el València s’ha interessat en les últimes hores en la situació del jugador de 26 anys. Ara bé, el Reial Betis, i el West Ham, pareix que duen la davantera en este fitxatge, i estarien molt a prop de pagar els quasi 20 milions que demana el conjunt de la capital portuguesa.