Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT

Acadèmia: El Mestalla pateix el primer bac de la temporada

Per Blanquinegres · 10 Octubre, 2016

Cap de setmana sense futbol de Primera divisió i cap de setmana per estar alerta de les incidències als partits disputats pels diferents conjunts de l’Academia GloVal. El Mestalla ha patit la primera derrota de la temporada, el Femení continua amb la seua dinàmica i els dos juvenil puntuen als derbis de màxima lluita de la temporada.

En primer lloc el filial dirigit per Curro Torres s’ha vist derrotat per primera volta després de huit jornades. La visita a l’Atlètic Balears es preveia complicada però als primers minuts el Mestalla demostrava perquè era el líder del grup tercer de la 2a divisió B. Tot i e bon inici els balears aconseguien dominar l’encontre a poc a poc. Dit i fet, abans d’arribar al temps de descans, els locals aconseguien avançar-se al lluminós amb el que a la fi seria l’únic gol de la vesprada. El partit en quant a marcador no tornaria a patir cap variació més però si entre els 22 protagonistes. A falta de 15 minuts, Aridai veia la segona groga del partit i marxava cap a la dutxa abans de temps per ‘simular’ una falta segons criteri del col·legiat encarregat de vetlar per el joc. Cal recordar que esta mateixa setmana amb motiu del partit de la Premier League International Cup, el canari ja va ser injustament expulsat. De cara a la propera setmana, Curro haurà de reconstruir el front d’atac per tal de tornar a la senda del triomf davant el filial vermelló del Mallorca.

Les que no fallaren a la seua cita va ser el València CF Femení. Victòria per la mínima davant el Tacuense canari (1-0). El gol va estar signat per la màxima realitzadora de les valencianistes, Mari Paz Vilas. Les de Cristian Toro, després de cinc jornades continuen invictes sense conèixer la derrota i sense saber el que és replegar un baló del fons de la xarxa. No hi ha temps per a assaborir la victòria ja que esta mateixa setmana el futbol femení disputarà jornada intersetmanal. Les blanquinegres buscaran mantindré el ritme davant el Reial Betis el proper dimecres. La classificació continua plasmant el quàdruple empat a 13 punts a dos de les líders, el FC Barcelona.

En quant al cap de setmana de festa del 9 d’octubre dels Juvenils, cara i creu. La cara va eixir per al B qui va vèncer al Vila-Real per zero gols a dos. Gran victòria dels valencianistes davant el que era líder fins a la fi del partit. Des d’ara els blanquinegres comanden la taula classificatòria pel que tocarà lluitar i defensar des de ja i la primera prova de defensa serà la setmana vinent davant l’Alzira A a la Ciutat Esportiva de Paterna.

La creu va eixir a l’empat que el Juvenil de Miguel Àngel Ferrer Mista va collir al derbi davant el Llevant UD (2-2). Un partit que va escapar-se després del dos a zero que va fer a la primera part el conjunt valencianista. Un avantatge que a la segona part es va vore reduïda per part dels blaugrana. Tot i la pèrdua de dos punts quant tot estava de cara, els blanquinegres continuen líders empatats a punts amb el Vila-real i el Llevant. El Juvenil de l’Elx posarà a prova als valencianistes la propera setmana amb la disputa dels 3 punts en joc.