La millor informació del ValènciaCF en valencià

Abel Ruiz prioritza el València
,

Abel Ruiz prioritza el València

COMPARTIR

728-90

El davanter de la pedrera ja va ser una opció valencianista l’estiu passat, però ara, el seu nom sona més fort que mai. El València veu amb molts bons ulls l’arribada d’Abel Ruiz en este mercat d’hivern. El passat estiu no va haver-hi un acord entre ambdós clubs, per tant l’operació no es va poder tancar. En canvi, el Barça ha arribat a la conclusió que al jugador li vindria bé un canvi d’aires i nous reptes.

Segons ha informat el diari Sport, els responsables del conjunt blaugrana tracten al jove davanter com un futbolista important al seu equip. Es parla d’una cessió, ja que el club català vol mantindre controlat al jugador, conscients del seu gran potencial i el seu marge per a créixer.

El jugador vol recuperar les bones sensacions que no està tenint al Barça B. Va començar com a titular al filial blaugrana, però eixa condició l’ha anat perdent. Per tant, el jugador no està còmode i el València li oferix tot el necessari per a recuperar la confiança.

D’altra banda, a Mestalla el consideren com un jugador més de la pedrera. Però la seua arribada a València li suposaria estar molt més a prop de la seua família. També, l’entrenador Albert Celades ha coincidit en ell a les inferiors de la selecció espanyola. El seu fitxatge es faria efectiu sí Gameiro ix.