La millor informació del ValènciaCF en valencià

Jaume: “Ens queden dos finals i ens prepararem a mort per a això”
,

Jaume: “Ens queden dos finals i ens prepararem a mort per a això”

COMPARTIR

728-90

Jaume va tornar a posar-se baix els pals, es vestia de curt des del partit que el Valencia CF va jugar en LaLiga enfront del Getafe CF del passat 17 de març, però segons el pla traçat pel cos tècnic, serà el portera d’Almenara qui jugarà els dos últims partits del campionat amb l’objectiu d’agafar ritme de cara a la final de Copa.

I Jaume va respondre amb nota. No va poder deixar la porteria a zero, com en les seues dues ocasions anteriors en LaLiga, però va tornar a demostrar el seu nivell, com en un mà a mà amb Rolán que va aconseguir desviar a córner. Va ser en l’acció prèvia al gol del Deportivo Alavés, on no va poder fer res per a evitar que la rematada de Ximo Navarro acabara en gol. I es va mantindre segur fins al final, també en el joc aeri i marcant els temps, partit que va acabar amb la satisfacció per la victòria.

Calia guanyar i han acompanyat la resta de resultats, millor impossible?
Estic molt orgullós de l’equip, ha sigut una temporada en la qual hem passat moments durs, hem sabut sobreposar-nos i arribem a l’última jornada depenent de nosaltres mateixos. Ara a treballar molt dur perquè no podem fallar a Valladolid.

El partit va començar amb un gol en contra i l’equip ha sabut sobreposar-se.
Cal destacar el nivell de maduresa i compromís d’este equip, ens hem posat per davall en el marcador, ens hem sobreposat i hem tingut ocasions per a marcar més gols. Estic molt orgullós dels meus companys. Ens queden dos partits, dos finals i ens prepararem a mort per a això.

En el personal una bona actuació amb parades claus i guanyant confiança per a la gran final de Copa.
Estic molt content, sempre que em toca jugar estic content per ajudar l’equip en el camp i a continuar treballant per a tindre més oportunitats.

Què se li pot dir a l’afició?
Està sent una temporada bonica, ens han recolzat en tot moment, pot acabar de la millor manera possible, hem sentit la seua calor l’any del Centenari, estem orgullosos d’ells i els necessitem.