La millor informació del ValènciaCF en valencià

45.000 banderes per a rebre a l’equip davant l’Ajax
,

45.000 banderes per a rebre a l’equip davant l’Ajax

COMPARTIR

728-90

Torna la Champions a Mestalla i ho farà amb un ambient de gala. Un total de 45.000 banderes taronges amb l’escut del Valencia CF i el logo de la Champions, repartides en els seients de cada valencianista, i fins a 14 banderes que onejaran al voltant del terreny de joc, contribuiran a dotar del màgic ambient de Champions a l’estadi valencianista per a rebre a l’equip.

Aquest serà el primer partit a Mestalla en la temporada en què es compleix el 20 aniversari de la primera participació en la màxima competició continental. Hi ha moltes ganes que arribe l’hora del partit, tant per part dels futbolistes com de la unflada valencianista. “Tot llest per a viure una nit especial a Mestalla”, reconeixia el capità Dani Parejo, conscient de la importància de la gent que omplirà el coliseu blanc-i-negre.

A última hora del matí del dia del partit, només quedaven a la venda al voltant de 50 entrades, per la qual cosa aquest dimecres s’uneixen tots els ingredients per a viure davant el AFC Ajax una nova nit màgica en competició europea. Tots a Mestalla! Tots junts pel desafiament de la Champions!

La Curva Nord prepara una rebuda a l’altura de Champions

L’associació Curva Nord prepara una rebuda a l’altura d’un gran partit en Mestalla. Des de les 19:15 s’espera que milers de valencianistes esperen a l’equip per a que l’afició faja el primer gol del partit.