+  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

CRÒNICA Bayern 4-1 VCF: 1a derrota de la pretemporada

Per Blanquinegres · 18 Juliol, 2015

Derrota de pretemporada dels blanquinegres davant el Bayern de Munic per 4 gols a 1. El VCF només va poder aguantar el fort ritme alemanys als primers 45 minuts, tot i arribar amb derrota valencianista per 2 a 1. La segona part, amb multitud de canvis per ambdós combinats, va ser el conjunt bavar qui millor va aguantar el ritme, aconseguint els 2 gols definitius que tancaven el partit.

La disputa dels primers 45 minuts van ser pròpia d’esta fase de temporada, temps de ajustar conceptes i de conèixer moviments. El poc de futbol del que es podia disfrutar a l’Estadi del Niu, era gràcies als bàvars. El seu major temps de rodatge i aclimatació al país asiàtic va ser important. En quant als blanquinegres, minuts abans d’arribar al 20’, les alarmes s’encenien a la banqueta de Nuno quan Gayà necessitava d’assistència mèdica i posteriorment ser substituït per un colp al seu turmell. Amb 10 valencianistes sobre el camp el Bayern va avançar-se al lluminós amb un gol fruit de Thomas Muller. 10 minuts més tard, a la mitja hora, mitjançant una cabotada de Rodrigo Moreno, el València aconseguia la igualada. 1-1, però els de Mestalla que no aconseguien fer un futbol fluid i eren castigats tot juts marxar als vestidors. De nou, Muller batia a Yoel fent el 2 a 1, després d’una preciosa assistència del veterà Philipp Lahm.

Amb l’inici de la segona part, Nuno va retocar l’onze per donar entrada a Feghouli, Negredo i Mustafi, dotant a l’equip de més pes i veterania per tal d’alçar l’advers del marcador. Les errades típiques de pretemporada continuaven i el tercer gol que rebia el València en esta pretemporada arribava dels peus de Thiago Alcántara qui només havia d’espentar la pilota al fons de la xarxa (3-1). El moviment de banquetes també va començar a l’equip de Pep Guardiola, qui donava entrada al davanter polonès, Robert Lewandowski. Un Lewandowski que anava a convertir-se en el 4rt autor d’un gol per als alemanys demostrant el nivell de davanter que és. Este 4-1 evidenciava que els de Nuno caminaven cap a la primera derrota de la pretemporada rebent 4 gols que fins al moment no havien encaixat cap gol.